Fysiokliniken City Online 2.0

Med anledning av den nya dataskyddslagen (GDPR) så har nu vi på Fysiokliniken City släppt en ny version av vår hemsida med fokus på dig som patient och din integritet.

Vi hoppas att du finner vår nya hemsida till din belåtenhet, och om du stöter på några problem så kan du meddela detta till Fysiokliniken Citys IT-avdelning på it@fysioklinikencity.se eller genom vårt generella kontaktformulär.

Vi tar avstånd!

Med anledning av Region Skånes granskning av privata vårdgivare där det bl.a. framkommit att en sjukgymnast i Helsingborg brustit i journalföring och fuskat med behandlingsersättning, vill vi på Fysiokliniken City meddela att vi år det kraftigaste tar avstånd från denna typ av oacceptabelt bedrägeri med skattemedel!

På Fysiokliniken City har vi journalsystem som omöjliggör fusk och vi arbetar ständigt med att kvalitetssäkra, inte bara vår journalföring utan hela vår verksamhet.

Träna i Bassäng – Aquajogg

Vi startar vi upp vårens  aquajogg med början 17/1, Onsdagar klockan 8.00 på simhallsbadet.
Supereffektiv konditions och muskelträning, men skonsamt för lederna.
Boka tid för enskild bedömning innan uppstart eller prata med din sjukgymnast ,om du är intresserad av prova denna rehabiliteringsform.
Välkomna!